Кристен Бел хвана глисти!

Актрисата ги лепнала от малката си дъщеря

2018-02-28 10:30:00
Кристен Бел хвана глисти!
Снимка: Instagram

37-годишната актриса не успя да се въздържи и сподели с феновете последното си страдание. Говорейки в шоуто “The Joel McHale Show” тя каза: “За съжаление повечето деца страдат от този проблем без родителите да знаят, защото нямат симптоми. Глистите се получават, когато децата не мият ръцете си редовно“.

 

Актрисата от “Bad Moms“ разбрала, че дъщеря й  Делта (3) има някакъв проблем, защото забелязала, че страда от сърбеж в аналната област.

 

Тя обясни: “Веднага потърсих в интернет каква може да бъде причината и това, което намерих не беше никак приятно. Детските глисти се откриват като се прегледат изпражненията и се оказа, че моите две дъщери имат точно тези паразити“.

 

Актрисата също не се разминала с неприятната зараза, но за щастие съпругът й Дакс и другата дъщеря – Линкълн са напълно здрави.

 

Въпреки заразата, която малката Делта донесла у дома, Кристен и Дакс са категорични, че няма да спрат детето от ходене на детска градина след лечението, защото там децата се научавали да общуват и да се защитават най-добре.

 

Тя сподели, че избягва фразата “Всичко е наред“, защото смята, че с нея родителите изглеждат твърде незаинтересовани.

 

Кристен каза: “Всичко е наред“ не позволява на децата да изразяват своите емоции, защото мислят, че да бъдеш тъжен или смутен не е нормално. Ето защо аз казвам: “Чувстваш се ужасно, нали? И аз го почувствах така“.

 

По този начин им позволявам да преживеят онова, което изпитват без да ги смущавам и се надявам, че това ще ги направи здрави възрастни хора.

 

Веднъж чух една фраза: “Нека вашето дете почувства нещата”. Подобно на “Искам да докосна тази ваза!“ Вместо да казвате винаги „Не!“, кажете “Хайде, да го направим“.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия